Designa halsband

Något du funderar över? Scrolla ner så får du lite information som kan vara bra att veta. 

Annars är det bara att klicka in sig på den sida du är intresserad av. 

Ha så kul!

Du kan välja mellan halsband i en knut som heter Cobra Knot, det är den vanligaste och enklaste paracord (eller makrame) knut som finns eller Benno´s Happiness och Luna´s Wide Sanctifyed. Först går du in på den storlek du är intresserad av och där får du olika val vad gäller vilken knut du är intresserad av, vilken färg/färgkombination du vill ha samt vilket lås du vill ha på ditt halsband.

  • Cobra knot halsbanden kan du av säkerhetsskäl endast få i enfärgat, finns många multifärgade trådar så halsbandet ändå får lite liv i sig.
  • Benno´s Happniess och Luna´s Wide Sanctifyed får du välja mellan olika färdiga kombinationer. Har försökt hitta en kombination till alla smaker men om du ändå saknar någon tveka inte att lämna ett förslag. Till den svarta kombinationen får du själv välja den andra färgen men för de övriga så är de förbestämda och du väljer den kombination du tycker bäst om. Eftersom jag tycker det är roligt att hitta nya varianter så kan det dyka upp nyheter med ojämna mellanrum, så håll utkik.

Till alla varianterna kan du välja mellan tre olika typer av lås, säkerhetslås i plast, halvstrypskedja och biothaneadapter.


Cobra knot är den enklaste knuten och ger ett halsband som är ungefär 1-1,5 cm brett. Du kan få det i samma färger som fästinghalsbanden

Cobra knot kan du också få i dubbelradigt och då kan du välja två färger

Benno´s Happiness ger ett halsband som är ca 4-4,5 cm brett. Här får du välja bland olika förbestämda kombinationer

Luna´s Wide Sanctifyed ger också ett halsband som är ca 4-4,5 cm brett. Här får du välja bland olika förutbestämda kombinationer

Prisgrupp

Men hur vet jag vilken storlek mitt husdjur har? Du mäter halsen och utgår från det. Mät så halsbandet sitter lite tajt men inte så det blir obehagligt för husdjuret. När det gäller Biothane-adapter och halvstrypskedja så är det måttet du får fram det minsta måttet på halsbandet.

 Vilken Prisgrupp ska du välja?  XS 15-19cm     S 20-39cm      M 40-49cm     50-66cm    XL  67- cm